23 Ocak 2015 Cuma

MUA heaven and earth palet yorumlarım

Merhabalar, bugün size bir kaç aydır kullandığım ve çok sevdiğim MUA(make up academy) heaven adn earth paleti tanıtacağım.Bir kaç ay önce bir ücretsiz kargo fırsatı yakaladığımda hemen bu paleti almıştım ve iyiki de almışım!

Gördüğünüz gibi tamamıyla doğal renklerden ve toprak tonlarından oluşan bir far paleti.Günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz ve günlük makyaj için aradığınız her rengi bulabileceğiniz bir palet.

12 renkten oluşan bu palette hiç mat far yok hepsi ışıltılı,metalik farlar.En açık iki rengi aydınlatıcı olarak bile kullandım çok hoş oldu gerçekten de!Altın,bronz,bordo metalik farlar ve ten rengi,kahve metalik farlar var bu palette.


Çok yumuşak farlar bunlar haliyle biraz tozutuyor aşırı olmasa da! Aynı sebepten sürmesi,dağıtması çok kolay farlar.İstediğiniz yoğunlukta sürebiliyorsunuz.Renklerin güzelliği resimlerde çok yetersiz kalmış bence.Gerçekte çok daha güzeller.Paletin boyutu çok büyük değil,dolayısıyla orta boyutta bir makyaj çantasında rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar