9 Ocak 2015 Cuma

Favori 5 Essence marka rujum!

merhabalar,Essence hepimizin Gratis ve Rossmann'dan bildiğimiz bir marka.Bildiğim kadarıyla bir alman markası ancak tüm avrupa'da oldukça ünlü bir marka.Bizde de oldukça talep gören bir marka çünkü hem fiyatlar çok uygun,hem kalitesi gayet iyi(drugstore olarak en azından),hem ürün çeşitliliği fazla hemde ulaşılabilirliği kolay.Bende bu markanın pek çok ürünü var.İçlerinden sevdiklerim ve sevmediklerim var ancak sevdiklerim çoğunlukta.Ve bu sevdiklerimden bugün en favori 5 essence marka rujumu paylaşmak istiyorum.Dördü aynı seriye ait long lasting(uzun süre dayanıklı) rujlardan.
04 on the catwalk, 05 dare to be nude, 06 barely there, 07 natural beauty ve 53 all about cupcake.
Siyah kapaklı olanlar Long lasting olanlar ve soldan sağa 04 on the catwalk, 05 dare to be nude, 06 barely there, 07 natural beauty ve 53 all about cupcake.
04 on the catwalk, 05 dare to be nude, 06 barely there, 07 natural beauty ve 53 all about cupcake.
All about cupcake dışındakiler ne mat ne ışıltılı mata yakın kremsi bir yapıları var.Dudağı yumuşacık yapıyorlar ve gayet pigmentliler.Ayrıca çizgilere dolma gibi bir problemde olmuyor,dudağınızı güzel gösteriyorlar. All about cupcake ise daha çok renkli lip balm gibi.Dudağınızda canlı bir ışıltı.yumuşak bir doku bırakıyor ve çok hoş bir pembe renk bırakıyor.Simli yada sedefli değil,tam günlük kullanıma uygun bir ruj.
Siyah olanların ortalarındaki çizgiden renklerini anlayabiliyorsunuz bu çok hoş bir fikir.
04 on the catwalk, 05 dare to be nude, 06 barely there, 07 natural beauty ve 53 all about cupcake
Burda flaşlı halleri sanki olduklarından biraz daha açık çıktı gibi bu yüzden altta gün ışığında çekilmiş halleri var.
04 on the catwalk, 05 dare to be nude, 06 barely there, 07 natural beauty ve 53 all about cupcake
Son olarak kalıcılar mı eh işte,çok da değil.Gerçi hiç tüm gün kullanmayı denemedim ama birşey yiyip içtiğinizde kalıcı olacaklarını hiç sanmıyorum.Ama renkler harika,yapıları yumuşacık.Kısacası ben çok seviyorum bu rujları!Bence sizde bir şans verin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar